En grymt god rabarberpaj

Jag har nog bakat min bästa smulpaj nånsin idag.
En rabarberpaj med lite jordgubbar i. Prövade ett nytt recept på smuldegen. Mums!
Det var råsocker, kokos och havregryn utöver klassikern.

Jag är en riktig smulpajstjej. Har alltid gjort smulpajer med alla möjliga smaker och gillar att jag inte behöver ett recept att följa. Bara att blanda ihop. Har även bakat många med sötningsmedel istället för socker som har blivit riktigt bra.
Dom med sötningsmedel bakade jag oftast när jag arbetade på äldreboende så att alla, även diabetikerna kunde få efterrätt

Det är en enkel och god efterrätt/fika som de flesta uppskattar och kan varieras i det oändliga. Man kan servera med vaniljsås, grädde eller glass. Eller varför inte bara äta den som den är.

Den skulle inte vinna någon skönhetstävling med det är ju en del av charmen. Alla kan göra en.

 



 
 
Ha en bra dag
Kram Erica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar